Květen 2011

Camp Rock: The Final Jam and Sonny With A Chance free on Nintendo DS

30. května 2011 v 20:27 | Lady.Lovato |  DOWNLOADS
Camp Rock: The Final Jam Sonny with a Chance
Ahoj:)
Mám tu super zprávu pro příznivce jak Demi, Camp Rocku, Jonas Brothers, Sonny With A Chance tak i Nintenda DS!
Mám ho, takže jsem objevila stránku na stažení všech možných her zadarmo! Jen si stačí koupit paměťovku! =)
Našla jsem hru Camp Rock: The Final Jam a Sonny With A Chance !
Tady jsou odkazy:

Camp Rock: The Final Jam

Sonny With A Chance

POZOR
Je to evropská verze, takže předpokládám, že tam bude němčina, španělština, angličtina...ale čeština ne.


PROSÍM KOPÍROVAT SE ZDROJEM!
TOTO JE MNOU ZÍSKANÉ A NE NĚKDE OKOPÍROVANÉ, BERTE NA TO OHLEDY!
DĚKUJU
LADY.LOVATO


News Personal Photos

30. května 2011 v 18:01 | Lady.Lovato |  Personal Photos
Na Twitteru se objevily nové osobky Dems =)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nová píseň!

30. května 2011 v 17:28 | Lady.Lovato |  Music Projects
1. píseň z Deminého 3. sólového alba by se měla jmenovat Right Around The Corner a měla by vyjít 5.července.

Demi 's Tour 2011

30. května 2011 v 17:20 | Lady.Lovato |  Novinky







Bylo oficiálně potvrzeno, že Dems ještě v tomto roce uspořádá turné.
Jediné co se o něm ví, že by mělo být někdy na podzim.

Že by new dess? :)

30. května 2011 v 10:11 | Lady.Lovato |  My Diary
Ahoj, jen se chci zeptat co byste říkali na tehle new dess :)) :

Není ode mě, ale od layouts-star.blog.cz, ím že je to ze stejných fotek jako mám teďka, ale já je prostě miluju xD

Pořád můžete hlasovat pro mě s písničkou Lil Seint-Byla to chyba, Vím. Děkuju + hlasy ráda oplatím, jen mi to napište do komentářů :)

http://layouts-star.blog.cz/1105/1-kolo-sonp#komentare


PROSÍM O HLAS ! :)

29. května 2011 v 20:06 | Lady.Lovato |  My Diary


Ahoj prosím na jednom blogu jsem se přihlásila do SONPísničky.Ta písnička je: Lil Seint Lil Seint - Byla to chyba, Vím.
Je to úžasná písnička!
Prosím moc hlasujte za mě tady:

http://layouts-star.blog.cz/1105/1-kolo-sonp#komentare


DĚKUJU, JSEM VÁM ZA TO MOC VDĚČNÁ, KLIDNĚ HLÁSKY OPLATÍM, JEN SI ŘÍKEJTE :D

p.s.původně jsem se chtěla přihlásit s Demi, ale všechny písničky už znám a já chtěla nějakou neznámou =D

VAŠE LADY.LOVATO

Demi On Kim Kardashian's Wedding Guest List

29. května 2011 v 15:46 | Lady.Lovato |  Novinky

Kim Kardashian se zasnoubila s NBA basketbalistou Krise Humphoriese.
Demi patří mezi pozvané hosty na jejich svatbu. Další hosti jsou třeba Justin Bieber, Selena Gomez, Beyonce, Jay-Z, Kelly Osbourne, Avril Lavigne a dokonce i princ William a Kate!

Cambio Live Chat 27/5/2011 - photos

29. května 2011 v 12:44 | Lady.Lovato |  Interviews

10 fotek / 4946 fotek
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Demi Live Chat Time

29. května 2011 v 12:28 | Lady.Lovato |  Interviews
Bohužel to přidávám pozdě...Demi byla na Live Chat Today na Combiu. Stránka Comnio vystavila seznam zemí. Česko zde bohužel není, ale můžeme se podívat na video ZDE, jen se trošku seká... Fotky přidám za pár minut =)

Costa Rica: 5:30 pm
El Salvador: 5:30 pm
Honduras: 5:30 pm
Guatemala: 5:30 pm
Perú: 6:30 pm
Venezuela: 6:30 pm
Colombia: 6:30 pm
Panamá: 6:30 pm
Chile: 7:30 pm
Paraguay: 7:30 pm
Argentina: 8:30 pm
Bolivia: 8:30 pm
Mexico: 8:30 pm
Ecuador: 8:30 pm
Uruguay: 8:30 pm
UK: 12:30am (May 28)
España: 1:30 am (May 28)
Holland 1:30am (May 28)
Poland: 1:30am (May 28)
Spain: 1:30am (May 28)
Sweden: 1:30am (May 28)
Italy 1:30am (May 28)
Turkey: 2:30am (May 28)
India: 5:00am (May 28)
Philippines 7:30am (May 28)
Australia: 9:30am (May28)